Společnost Porsche Inter Auto CZ spustila aplikaci „Porsche Car Configurator“ v českém jazyce

05.01.2017
přidejte názor
Autor: Redakce

Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce sportovních a luxusních vozů Porsche do České republiky oznamuje, že na svých oficiálních stránkách zahájila činnost aplikace „Porsche Car Configurator“ v českém jazyce.

„Jsem hrdý na to, že Vás mohu informovat o oficiálním spuštění aplikace „Porsche Car Configurator“ kompletně v českém jazyce, který najdete na webových stránkách www.porsche.cz“, uvedl generální ředitel Porsche Inter Auto CZ, pan Michael Antosch.

Poprvé v historii prodeje vozů Porsche je konfigurátor vozů pro naše zákazníky připraven v českém jazyce a s kompletním  českým ceníkem.  Jedná se o velký kvalitativní posun v našich službách, který nabídne zákazníkům možnost sestavit si své vysněné Porsche v pohodlí domova.

Úvodní stránka Porsche Car Configurator nabízí výběr ze všech aktuálně prodávaných  modelů vozů Porsche v České republice a to: Porsche 718, Porsche 911, Porsche Macan, Porsche Cayenne a Porsche Panamera. Konfigurátor obsahuje technické údaje všech modelů, popis jejich sériové výbavy a v neposlední řadě možnost konfigurace svého vozu Porsche za použití nejnovější technologie 3D. Zákazník si může vybírat až z 1.500 různých možností volby doplňků, barevných kombinací a individuální výbavy.  Zvolenou konfiguraci si zákazník může uložit pod individuálním vygenerovaným kódem, který mu umožní kdykoliv uložený soubor opět použít, nebo měnit. Zákazník může také tento kód odeslat svému vybranému prodejci, který pro něj vytvoří závaznou nabídku a kupní smlouvu.

„Věříme, že nový konfigurátor zvýší úroveň našich služeb poskytovaných zákazníkům a přinese větší komfort a radost při sestavování svého vysněného vozu Porsche,“ uzavírá pan Michael Antosch.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?