Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Socialistická auta, která byla (aspoň v něčem) lepší než ta „západní“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jarda (neregistrovaný)
Dobrý den, je mi smutno z toho,když lidé od aut zamíří k politice a začnou se urážet. Za ,,hlubokého" míru bylo mnoho našich přímých i vzdálených příbuzných či známých ve straně a většina z nich žila v domnění, že činí dobro. A v mnoha případech to nebyli špatní lidé a naopak. Tak jako dnes. Buďme LIDMI bez ohledu na režim a budeme se mít určitě lépe. Pokud jde o auta srovnávejme doopravdy srovnatelné. Tedy hlavně roky a třídu. Osobně si myslím,že v oněch dobách jsme vzhledem k možnostem nevyráběli až tak špatné vozy. Ono jízda broukem či golfem 1,5D měla také svá pozitiva i negativa. On ani mercedes s atmosferickým dieselem nebyl žádný sporťák. A že by západní vozy v té době nekorodovali? Vzpomeňme na Felicii, jedno z nejhezčích kabrio uznávaných v Evropě, na Tatru všeobecně, na Jawu či ČZ. Zajděme občas do muzea a prožijme nostalgii oné doby. Ať již v dobrém či ve zlém, bylo to české.