Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Socialistická auta, která byla (aspoň v něčem) lepší než ta „západní“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jirka (neregistrovaný)
Jen kroutím hlavou co za různá témata zapříčiní trošku historie o autech a jejich výhodách apod. Jsem ročník 85 nepamatuji si tu dobu před 90 rokem, ale zjistil jsem jednu věc lidi jsou stále stejný, jsou lidi dobrý a jsou lidi špatný, pokud shlédnu jakýkoliv dokument, tak chudí lidi pomůžou jinde v zemích každému nic za to nechtějí jsou přívětivý a lidi co mají majetky mají vlastně dá se říci vše z hmotných statků relativně, tak jsou uzavřený skrývají asi své statky, aby nikdo neviděl, že něco vlastní. To bylo i za komunistů je to i teď. Relativně máme vše co chceme, jídla přebytek i když jen trošku více otráveného jídla, ale nemusíme na to čekat fronty, ale dá se koupit i kvalitně někteří na to nemají, tak kupují levné a často nekvalitní věci. Úplatky a korupce byla a bude do té doby než lidi neotevřou oči a nebudou myslet jen na sebe, ale i trošku na ostatní lidi a i zvířata a hlavně budou myslet za sebe a nebudou ovce společnosti. Nemá cenu řešit za jaké ideologie, vlády se člověk měl nejlépe, každý by měl žít sám pro sebe a pro ostatní, jak nejlépe dokáže v dobrém smyslu. Ostatní svádění na vládu apod jsou jen výmluvy na svoji lenost. Každý má to co si svým životem zapříčinil, jak dobré tak i to zlé, nikdo za to nemůže, jen každý sám si za vše může svým životem a postojem k němu.