Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Socialistická auta, která byla (aspoň v něčem) lepší než ta „západní“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Čada Jan (neregistrovaný)
Omlouvám se nerad píši, ale takovéto s prominutím kraviny od pana petetona a těch jeho pochlebovačů není možné slušnému hnedle 80 letému člověku přehlédnout. Opravdu jak píše se dobře učil aby nemusel k lopatě a k tomu jeden skromný dotaz. Že by se vzdělával na právech v Plzni (ale to ještě nebyla Plzeň tak profláknutá jak v této vychvalované době), dle toho co píše to tak jistě bylo a pokud nééé ,tak potom studoval zadarmo za komunistů a asi mu to nějak nevadilo a nevadí (že by to vzdělání zpětně doplatil pan spravedlivý??). Podle věku mohu soudit, že opravdu mluví ze své zkušenosti, která se mi jeví jako přímo nenávistná a budí zdání, že hledá pochlebováním nějaké dobré koryto, aby nemusel do důchodu vytvářet nějakou opavdovou hodnotu pro tu nekomunistickou současnou svobodnou společnost (svobody se zatím jak říkal můj dědoušek nikdo nenaž....l.) A k těm autům jenom tolik, že nikdy nebylo nutné auto pro to abych ukazoval, že na něj mám, ale proto aby mně dopravilo do práce, nebo někam. A ještě děda říkal, že nejhorší není srážka není s autem ale s blb... Mohu říci, že jistě nebylo všechno tak, jak bych si přál (podle vás to jak tady čtu ty vaše póvly dneska učitě je, možná pro vás). Ale odpovědně mohu říci že takové zlodějny, hrůzy, tragédie, zákeřnosti, nečestnosti, zkorumpovanosti, novodobého otrokářtví ve fabrikách možná né ve všech, prolhanosti novinářů i politiků, devastace společnosti, nevymahatelnosti a nedodržovanosti práva, kulturnosti, vzdělanosti a tak dále. Nemíním vás pne přesvědčovat, ale vámi cloumá obrovská nenávist,neznalost neobjektivnost a přebývá vám jenom zahleděnost do pravdy, ale jenom do té vaší, pochroumané. Doufám, že takovýchto všeznalců máme v našich různých vládních i jiných orgánech nemáme moc i když po tomto vašem extenpóre o tom začínám docela pochybovat...