JohnST (neregistrovaný)
Vyborny clanok. Neviem ci si vyrobcovia nerobia taketo testy, ale evidentne nie. Este treba dodat, ze mnohe nastavenia na dotykovej obrazovke su odputavajuce pozornost od riadenia a nebezpecne. Rozhodne tento trend nie je spravny. Cakam, kedy sa objavia zaloby, ze system ovladania sposobil nehodu.
jindra (neregistrovaný)
Tento test ukazuje proč je na silnici více karambolů které ,jak uvádějí průzkumy- neprokazatelně, protože i homo sapiens je více analogový, než neustálé hledání "intuitivní" na všelijakých obrazovkách ,které stejně nejsou při větším slunci dobře viditelné, hlavně pro řidiče kteří nosí brýle na blízko ale na dálku nemusí. Na závěr ať vítězí tlačítka, kolečka nebo páčky či kolebky.
MildaS (neregistrovaný)
Nikdy bych si nekoupil křáp od renaulta. Pokud na testy nemají normální auto, tak se není o čem bavit. automatickou převodovku neuznávám a koupit si ji může jen línej americkej hejsek. Ti jsou tak líní, že jim je zatěžko i řadit v autě. Pak se manuální převodovka začíná jevit jako dobrý bezpečnostní prvek. Obě tato auta jsou vlastně francouzká a tudíš si je koupí jen zoufalec.
Ondro (neregistrovaný)
Ja som tiez aut. prevodovku neuznaval a uzival si manual. Ale len dovtedy dokial som nemusel viacej cestovat po meste a v zapchach, kde je potrebne casto radit a rozbiehat. Po presadnuti do auta s automatom to bola brutalna zmena k lepsiemu a teraz by som nemenil. Automat nieje o lenivosti ale o pohodli a komforte. Nemusim radid jak blazon a mozem sa viacej venovat samotnemu soferovaniu a situacii na ceste. Cesta v hustejsej doprave nieje taka unavna. Je to brutalne navykove a ja osobne povazujem prave automat za bezpecnostny prvok.
Vladimír (neregistrovaný)
Pokud je nutné zvyšování bezpečnosti dopravy, tak jednoznačně je nutné znemožnit nastavování prvků ve vozidle za jízdy. Ovládání nastavení sedadla, zrcátek , navigace a pod. by při pohybu vozidla nemělo být možné , mnohdy odvádí pozornost víc než telefonování. Zajímavé je, že tímto směrem regulace nejde.
Marek (neregistrovaný)
Já bych moderní auto ovládat nedokázal a ani bych nechtěl a to jsem relativně mladý. Nejsem fanoušek techniky. Nemám v ní takovou důvěru jako v manuální věci. Pro mě je nejlepší minimálně 10 let staré auto, které je vyrobené ještě poctivě. Žádné moderní vymoženosti v autě nemám. Jediné, co by se dalo považovat za zlepšovák, tak je vystřelovací klíč, který jsem si objednal z https://www.auto-klic24.cz/.
Robert (neregistrovaný)
Tak jako nemám rád moderní věci, nemám rád ani moderní auta. A uplnou averzi mám k multifunkčním tlačítkům stylu stiskni jednou,udělá tohle, stiskni dvakrát stane se něco uplně jinýho.. Ne, prostě nikdy si nesednu do novýho auta, respektive auta, který nemá spínací skříňku,klasický klíčky a ruční brzdu má na tlačítko..