Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Škodí diesely městu? V Německu dokázali, že moderní diesely vzduch čistí a že ty staré nemá smysl zakazovat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Dakk (neregistrovaný)
..tady je vidět ,že borec nemá co na práci tak mele kaši jako by sestrojil motor,a vymyslel uhliková paliva,,a pak chodil a měřil po zemi jak to ono vlastně funguje a i škodí..No jak už napsal jeden pán tady,,ano ti vědci či redaktori by zhynuli,,ale na otravu CO,,ne na NOX,,ani na pevnė častice,,takze tady ten borec jen pláca a nema ponětí vubec jak a co funguje..Ma info z fofrjutubevikipedia,,všeznalek vyčteninka a sam neviděl motor ani z fichtla....A to dalši Lojza piše o zakazu smradlavých dizlu..No demence je bezbřehá..Dizl nastartoval tech revoluci....Uplne ve vsem.......Jedině dizlový motor ma smysl,samozrejme udrzovany,a pouze jediny typ,,a to ocelovy predimenzovany ingot s rotacmim cerpadlem..vystači si s euro3 ......Saze tak velke že se zachytnou a nejdou do krevniho řečiště...Nic jineho..Vsechno ostatni je spatně..Kdyby tyto motory jezdily,nemusi se nic inovovat,,aut je třetina a smradu ještě méně..Navic uzakonit zaruku karoserie motor..Jestli mam12let na karu bude to i na motor..prumerny dravejši chasnik najede 30tis km ročně×12 mesiců 360tis km .To musi servisovaná pohonna jednotka el inst vydržet..bez spotř dilů..........Benzin děla ještě větši bordel než ropa,,a to v podobePM,,aromatickychnuhlovodiku většiho CO a potazmo CO2 uměrné spotřebě.Žere to jak tank a foukane němé trapacke litry s trivalcem zakukaj za stotis km...pak se musi vseho dělat miliardy....Tady je prosim ta ekologie..Přelidněno,,furt se stavi,stavi,,samej beton,,odvodněný kopce,,,lenost chodit pěšky,,Nadvyroba,,převaženi nesmyslů a rozežrani lidičky co uz nevi coby...