Karel (neregistrovaný)
Tak cena pro normálního zájemce a cena pro firmy je někde jinde, odpočet DPH a firemní slevy.Na tyto ceny se běžný občan nedostane, takže auta se budou dále prodávat, ale koupit dnes Škodu jako běžný občan už jistě NEE.Kde je doba kdy jsem koupil novou Octavii combi 2.0 Tdi za 380tis.
Karel (neregistrovaný)
Dobrý den, psal jsem, že jsem kupoval motor 2.0 Tdi ne 1.4 Tsi. Na webu Škoda auto jsem našel nejlevnější Octavii combi, samozřejmě skladový vůz s motorizací Tdi 2.0, kterou jsem kupoval, za 610tis.kč. Je pravda, že ve výbavě STYLE, což je více než jsem měl já. Motorizaci vámi uváděnou, tedy 1.4 Tsi jsem nenašel za méně než cca 600tis.kč. Ale nehledal jsem moc dlouho, to přiznávám :-)
Mirin (neregistrovaný)
Po průseru s novou o2 v roce 2009 jezdím TOYOTU.Od té doby žádná závada,o chování k zákazníkovi v servisu ani nemluvě.Plně souhlasím s Karlem, o1 byla na svoji dobu super.Jenon měla jednu nevýhodu - nehnila, nekazila se,nežrala a hlavně dlouho vydržela a to se někomu nelíbilo,tak musela být sjednána náprava.
Jasný Malina (neregistrovaný)
skvělé, tak kdo umí udělat FB stránku "BAN ŠKODA AUTO" ? Když pokud půl roku neprodají auto, půjdou škodováci domů leda s brekem a ne naditou kešení.. Holt blázni. Tipuji že autoprůmysl do 6+ti měsíců bude na kolenou, nikdo soudný si v době krize jako v r 1929 nekoupí káru natož novou (a že jsem fakt letos chtěl..)
Japan (neregistrovaný)
V česku je za 18 miliard ojetin. Minimálně 1/3 je lepších a cenově výhodnějších než současné předražené škodovky. Také konkurence nespí a uvádí na trh auta , která jsou více než zdatnými konkurenty a cenou nepoměrně nižší. Myslím si , že po koronavirové krizi už ani nemusí zaměstnanci škodovky do práce a rovnou mohou dávat výpovědi.
Radek (neregistrovaný)
To co se PAK vyrobí, si už se slevou předkoupily velké firmy, lesingovky a stát! Vyšší ceny jen mají odradit zbytečný tlak ze strany lidí z ulice. A pokud zůstane poměr euro/koruna kde je, může se ŠkodaAuto na pidi trh v ČR vyprdnout! Neudělala by to poprvé...!
Taťka (neregistrovaný)
No nevim ale blazni budou opět nakupovat za tyto ceny a kdyz ne nastoupi nase vladnouci garnitura a obmění povině svůj autopark viz tendry vnitra a obrany takže budou opět na svých ziscích. Myslíte že obyčejný taťka dostane plně naloženého superba za 300 tis. jako naše ministerstva a to si ještě vyřazené služební káry nechaji doservisovat a za 40 tis si ho úředníci koupí od ministerstva protože jejich platy jsou přece nižší než v soukromém sektoru ne. Nebo se domníváte že plácám bludy ? V čem je rozdíl proti době minulé
Sam - Moravský kreativní komentátor (neregistrovaný)
Všichni co podnikatelé a živnostníci co brečí, že nemají na chleba už po 14 dnech resp. 3 týdnech, hospodští, kadeřnice, maséři, ševci, herci a nezaměstnaní a zaměstnaní, kteří mkají strach, že se nezaměstnanými stanou, ti všichni se už třesou na to elektrický Citigo.
David (neregistrovaný)
Dle mého názoru teď zdražili, aby pak mohli nalákat lidi ke koupi nového vozu v rámci akce "jsme tu pro Vás a nabízíme snížení ceny o xx%". Tuto strategii už má většina obchodů a lidi na to slyší. Mě osobně se toto navyšování a následné zlevňování na akční cenu moc nelíbí, ale asi patřím k menšině.
Pavel (neregistrovaný)
Koukám samý odborník tady.... Dochází ke zdražení z důvodu EU... I tady je to popsano: https://autobible.euro.cz/pokuty-eu-za-nadlimitni-emise-co2-nepreji-levnym-autum-trh-se-kvuli-nim-vyrazne-promeni/ Automobilky musí platit pokutu za emise a přece to nebudou platit samotné. Zaplatí to zákazník přeci.
Diego (neregistrovaný)
Může to být jenom reakce na propad CZK/EUR Škoda auto prodává do Čech 3-4 procenta své produkce. Váš český názor nikoho nezajímá. Nikdo neví co bude. Jestli přijde finanční krize, nebo Hyperinflace. Každopádně, slevnit mohu vždycky. Osobně se ale domnívám, že celkový automobilový trh dostane pořádně na zadek. Po čerstvé zkušenosti si asi málokdo plánuje koupit nové auto. Většina rozumných lidí raději ušetří nějakou tu kacku na nejisté dny budoucí...
odoryhclrc (neregistrovaný)
Škoda zdražila téměř všechny modely o desítky tisíc. Elektrické Citigo stojí půl milionu - Autobible.cz odoryhclrc http://www.gm768qmhmz40v42ax863kw18a35wqc00s.org/ aodoryhclrc [url=http://www.gm768qmhmz40v42ax863kw18a35wqc00s.org/]uodoryhclrc[/url]
Podbaba (neregistrovaný)
Já bych tedy do elektriky nešel. Zlatá octavia RS. Sice mám jen naftu, ale táhne krásně a technicky bez problémů. Co pak dělat stim autem až se tomu zničí baterka. Už jen jejich likvidace bude obrovský problém.