Petr K (neregistrovaný)
Dojezd 500km je pro mně naprosto dostačující. Ještě aby byla cena alepsoň jako u Octavie nebo Superba. Jsem si jistý, že pokud by se to Škodovce povedlo, byl by to vážný konkurent Tesly. Zatím na Teslu nemá žádný elektromobil.
Překvapená (neregistrovaný)
Osobní automobily dělím na účelné a neúčelné. Pod pojmem účelné si předravuji vozidlo, do kterého se vejdou minimélně čtyři dospělé osoby, tak, že v šichni cestující mají prostor pro kolena a nemlátí se hlavou o strop. A kromě toho je možné naložit pár zavazadel. Neúčelné naopak vypadají přesně jako tento. Hezké, ale jinak na nic. Když uvážím, kolik takové auto spotřebuje materiélu a práce, aby vzniklo a přitom je to zase další nepohodlný krám, ve kterém bude jízda vzadu za trest, tak si uvdomuji, že vývoj opět zahnul na nesprávnou cesu. Je to škoda a hlavně škoda materiálu, který možná jednou bude chybět na něco kloudného.
Jakub (neregistrovaný)
Chceme být tak moc eko, až jsme absolutně anti-eko. Tohle je přece o něčem jiném... Vždyť výroba těch baterií je úplně ten nejhorší druh znečištění a to nemluvím o likvidaci. Nejekologičtější je CNG, ale do budoucna to je asi na nic. Elektřina tady bude vždycky no. Jen by to chtělo posunout vývoj článků tak 5x dopředu...