Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Škoda láká do showroomů na velké slevy. Ne každý na ně ale dosáhne. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Daws (neregistrovaný)
Chtel jsem si koupit toyotu se starou atmosferou 1,6.Zašel jsem do autosalonu pobyl jsem tam 20 minut,prohlídl a vyzkoušel jsem 4 auta. Ani z jednoho auta jsem ven nic neviděl. Mají tak blbý přední skla že bych musel sedět na střeše auta abych jel bezpečně. Ani jeden ze 4 zaměstnanců se od pc nezvedl aby mi něco nabídl z vozového parku. No tak jsem skočil do škodovky a koupil si octavku 3 v kombiku za slušnou cenu podobnou te odchazejici toyotě. Myslim že je uplně jedno kdo si co koupí za auto. Hlavně že se mu líbí a vyhovuje je mu prostorem i jízdou. Před 12 lety jsem dal podobné peníze za kiu a octavka je oproti tomu auto o 2 třídy jina liga jak komfortem tak spotrebou a jízdními vlastnostmi. Motor 1,5 tsi 110 kw