Jarek (neregistrovaný)
Měl jsem tu "čest" řídit tento týden Fabii rok výroby 2017 a ujet s ní 1500km. Nevím kdo měl tu drzost dát na to ceníkovou cenu 300 tisíc. To už si vážně raději koupit Dacii a 100 tisíc ušetřit. Buď ty fabie zmrvili schválně aby si všichni raději připlatili za octavii a nebo na to VW nahodil takovou marži že na nic co by alespoň vzdáleně připomínalo kvalitu nezbyly peníze.
Petr (neregistrovaný)
Škodu nemá smysl kupovat,je předražená a kvalita je dávno pryč. Já si držím starý Opel Corsa 1.0 12V a toto auto bez přípravy prochází na STK,spotřeba 5,5 litru a nikde nerezne.Najeto 250 tis. km a auto stále jezdí a poruchy nezná.To jsem ho koupil za pěknou cenu,protože předchozí majitelce začala prokluzovat spojka a myslela,že oprava bude stát moc peněz.Spojková sada stála 1500 kč a výměna svépomocí.Na své druhé auto Honda Accord nedám dopustit,používám pouze na dálkové trasy kdy na jeden zátah ujedu 600 km.
Daws (neregistrovaný)
Chtel jsem si koupit toyotu se starou atmosferou 1,6.Zašel jsem do autosalonu pobyl jsem tam 20 minut,prohlídl a vyzkoušel jsem 4 auta. Ani z jednoho auta jsem ven nic neviděl. Mají tak blbý přední skla že bych musel sedět na střeše auta abych jel bezpečně. Ani jeden ze 4 zaměstnanců se od pc nezvedl aby mi něco nabídl z vozového parku. No tak jsem skočil do škodovky a koupil si octavku 3 v kombiku za slušnou cenu podobnou te odchazejici toyotě. Myslim že je uplně jedno kdo si co koupí za auto. Hlavně že se mu líbí a vyhovuje je mu prostorem i jízdou. Před 12 lety jsem dal podobné peníze za kiu a octavka je oproti tomu auto o 2 třídy jina liga jak komfortem tak spotrebou a jízdními vlastnostmi. Motor 1,5 tsi 110 kw