Jaroslav Appl (neregistrovaný)
To vadí. Tyto modely, ať je to Škoda nebo Peugeot nebo něco jiného, v podstatě lišící se pouze rozměry a nějakým pro běžného člověka neroznatelným prolisem na boku či jinde jsou dnešní nuda. K těmto autům nemám vztah. Za mě konzumní katastrofa bez duše.
Růžička (neregistrovaný)
4800 Kodiaqů za měsíc, no páni a celkově podle prodeje 23tis vozů Škoda za leden, tak pro představu Honda prodala v Číně za leden 138 tis. aut, takže Škoda na Čínským trhu zrovna moc neválí :D A za ty ceny za které tam ty auta mají je to taky rozdíl oproti nám.
Honzík (neregistrovaný)
ŠKODA KAMIQ,no dobrý,a co cena?,nespadnu na zem až se ji dozvím?.Tuhle jsem se zaradoval jé,ŠKODA FABIA za 219900kč,ale má radost netrvala dlouho,byla to totiž cena na splátky.Nabídka ŠKODY je už dost velká,ale co mě chybí je obyčejné lidové auto,ale nemyslím vzhledem lidové,ale cenou.Myslím že by to pro ŠKODOVKU nebyl žádný problém vyrábět a prodávat automobil dejme tomu do 150000kč.
Tomáš (neregistrovaný)
Opětovné zaspani doby. Tato auta byla hit před 5 roky. Najednou spoustu variant na jedno brdo Co takhle oprášit sportovní zadokolku (erko), nebo hybrid a elektro ? Na to si budem muset počkat zase dalsich 5 let.