Honza spasitel silnic (neregistrovaný)
Policie ma monopol na buzeraci řidičů ne na vychovávání... Dnes cesta z Prahy po D1 kolem poledne...potkal jsem 10 aut a všechny jely v prostředním pruhu průměrnou rychlostí 110km/h.... Když míjíte policii co jede taky v prostředním pruhu, tak už si myslíte svoje. Vedle nich jsem přibrzdil na jejich 115 ,zaťukal si na čelo a co? oni na mne mávli a uhnuli do pravého..... Takže je tady anarchie od hlavy až k ocasu....
THORAK (neregistrovaný)
Copak jízda vlevo na dálnic, to ještě rozchodím, ale když proti mě vypochoduje VYPATLANEJ DEBIL v protisměru na okresce, v zatáčce a navíc rychlostí 30-40 km/h tak toužím po Bondových raketách za světly... To už doháje v autoškole neučí že jezdíme při PRAVE'M okraji vozovky?!!! Poslední dobou těchto "angličanů" jezdí čím dál víc- jedu každou cvíli za takovým inteligentem - před zatáčkou pořádně zabrzdí a pěkně pomalu prostředkem vozovky projede zatáčku, kterou běžně projíždím 60-80 km/h. podle toho jaké je počasí... Přál bych každýmu takovýmu "řidiči" aby proti němu vycestovala dodávka, nebo SUV s pořádným rámem ! Nemám rád SUV, ale asi si ho koupím a těmhle debilům přestanu uhýbat, už mě nebaví uhýbat až do škarpy, nebo lízat skálu!!!
Jarmil (neregistrovaný)
Největší zlo při noční jízdě způsobují bílá led světla ptotijedoucích vozidel, strašlivě oslňují. Žluté dálkové světlo je daleko snesitelnější pro oči než právě normální bílé. Zabýval se touto otázkou nějaký odborník?
Jarmil (neregistrovaný)
Omlouvám se za překlep v předešlém příspěvku a přidávám, že mnoho řidičů a řidiček jezdí stojí a parkuje tak, jak je popsáno v deseti bodech. Setkání s takovými vyžaduje opravdu sebezapření ve smyslu reakce na jejich jednání.