Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sedm nejčastějších chyb řidičů při jízdě po dálnici. Neděláte je také?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Viktor (neregistrovaný)
Takže když jedu v levém či prostředním či pravém pruhu po dálnici maximální povolenou rychlostí 130/h třeba při předjíždění kamionu, tak se dopouštím ,,blokování,, komunikace v případě že mě někdo chce prostředním či levým pruhem nepovolenou a protiprávní tedy nezákonnou rychlostí předjet ?? Kde je v právu ?? Ten kdo se chová v souladu s obecně závaznými pravidly a jede max 130 a nebo ten, kdo chce jet rychleji a tak to dává řidiči respektujícímu stotřicítku, řádně najevo. Tuto debatu bychom nevedli a já nemusel číst vaše absolutoria, kdyby stát výkonem moci nařídil osobákům z bezpečnostních důvodů totéž co kamionům, tedy omezovač. Řekněme na 130. A je po problémech. A je po handrkování a je po související agresivitě.