Vlákno názorů k článku Sedm dopravních značek, které řidiči nejčastěji ignorují nebo chápou špatně od Surcuf - Tak pár věcí bych k tomu měl, to...

Surcuf (neregistrovaný)
Tak pár věcí bych k tomu měl, to "nezipování" je podle mne pozůstatek z doby, kdy platilo, že vozidlo v průběžném pruhu má vždy přednost, snadno omezit by se to dalo tím, že by takové situace nebyly řešeny sjetím do jednoho )zpravidla pravého) pruhu, ale oba pruhy by přecházely do jednoho plynule z obou stran, pak by to trklo každého a navíc zde zip platil odjakživa (nepočítám dobu koňských povozů). No a pak mi vadí neznalost řidičů o řazení na křižovatce, která následuje za jednosměrnou ulicí, při odbočování se má vozidlo řadit k levému okraji, aby neblokovalo, ty, jež jedou vpravo nebo rovně, nicméně v reálu se drtivá většina ignorantů řadí vpravo od středu vozovky jako na běžné křižovatce a blokuje ostatní...…..
lesov (neregistrovaný)
Někteří ignoranti jezdí jednosměrkou i v protisměru. V Šumperku tak jezdí cyklisti už asi 30 let. Kromě toho, by se tam mohli cpát hasiči a záchranky, o policajtech ignorantech nemluvě. Pokud tedy auta stojí vpravo i vlevo, je ulice, jak píšete, dokonale blokovaná, ale teď, pro změnu, vstřícnýma inteligentama.