Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sedm dopravních značek, které řidiči nejčastěji ignorují nebo chápou špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Bouchalův pohár (neregistrovaný)
To je stejně kreténská logika jako kdybych fňukal, že mám závodní auto, ale nemůžu s ním u nás v provozu jezdit 200 km/h. Tvoje tréninkové galusky si strč kam slunce nesvítí. Vy a vaše Auto*Maty jste si vyterorizovali po evropě cyklostezky tak si na ně hezky padejte. Že sis koupil závodní kolo, které se nedá na veřejných komunikacích používat je tvoje hloupost. Hoď si ho na záda, dotáhni si ho na sportovní okruh, mimo veřejný provoz, kde můžeš šaškovat jak chceš. Auta, závodní speciály, které do provozu nemohou, se na okruh taky vozí na valníku. Já když chci trénovat limity v autě, tak taky jedu na okruh, nejsem kretén co si to vynucuje v provozu. Ale pumpičky mají pocit, že jsou něco víc...