Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sedm dopravních značek, které řidiči nejčastěji ignorují nebo chápou špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Václav. (neregistrovaný)
Je to smutné. O politicích a jejich problémech, lépe problémech vynucených. Máte všichni pravdu doprava je problém, který by si zasloužil, každodenní prostor. Věřte i ti policisté by to přivítali. Oni jsou postaveni do role, že siatuaci musí okamžitě řešit nebo posoudit. Jak však policista nemá dostatek selského rozumu je problém. Ta každodeni informovanost by byla lepší než kecání o politice. Řidič ten má v rukou, aniž si to uvěduje odpovědnot větší než ten politik. Jak to však změnit. Nevím. Jedno však vím informovanost o dopravních předpisech je nutnost. Žádný učitel autoškoly nenaučí žáka v denším provozu jezdit bez chyb. To prostě nejde. Jsou výjímky. To ano. Ovšem to není zásluhou učitele ale žáka, který má prostě talent. Díky přátelé.