Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sedm dopravních značek, které řidiči nejčastěji ignorují nebo chápou špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Václav. (neregistrovaný)
Přátelé, všichni jsme dobří řidiči. Alespoň si to myslíme. Chce to toleranci. Ty zákony jsou už tolikrát doplněné upravené, že jak to má bý zprávně si ani policisté nejsou jisti. Jistě většinou je to jasné. Ale ty různé přednosti zprava stání nebo překročení rychlosti, dají se různě vysvětlit. Nebo červené patníky? Víte vůbec co značí. Jenom to že pravidla na hlavní se nemění. Dříve na to patníky nemuseli být. Nyní ano. Tak přátelé, nějaký křížek mám za sebou a něco jsem najezdil a jezdím pořád. Nemyslím že je moc dopravní nehod. Při provozu který dnes je, ani se nedivím. Proto pevné nervy a klid, toleranci ke druhým a snažte se i za toho druhého přemýšlet co by mohl udělat. Tolerujte lidi kteří třeba nevědí kam se zařadit a podobně.