Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sedm dopravních značek, které řidiči nejčastěji ignorují nebo chápou špatně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
p_x (neregistrovaný)
1) Ke kruh. objezdům: když se jedná o přehledný objezd, ze široka-z daleka je všude vidět a přesto auto před vjezdem na objezd zastaví jako na stopce - to je na tečku. Mezi oči. 2) Kupa lidí je arogantních a neberoucích ohled na ostatní: nepoužívání blinkrů (nebo až když už začne točit volantem - zatím co ostatní mu dávají přednost, aby on z hlavní těsně před nimi odbočil) nebo nepouštění v zipu; popř. klasika - jedete po městě, auto před Vámi jede krokem, pak i zastaví normálně v jízdním pruhu bez najetí k okraji (o tom, že by dal blinkr, že bude zastavovat se ani nezmiňuji) a Vy koukáte, co se bude dít. A hle, řidič si ještě se spolujezdcem/spolujezdkyní chvíli pokecá, ten/tra pak vystoupí a ten trouba řidič opět bez L blinkru jede dál ...