Seat se stane první značkou na světě, která integruje Shazam do svých vozů

27.02.2018
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Společnost SEAT navázala partnerství s oblíbenou aplikací pro objevování populární hudby, aby mohli uživatelé bezpečně vyhledávat hudbu prostřednictvím aplikace SEAT DriveApp

  • Založení nové společnosti XMOBA, která objevuje a testuje obchodní modely související s budoucí mobilitou, uvádí je na trh a investuje do nich

  • SEAT zkoumá možnosti spolupráce s barcelonským magistrátem ve snaze vytvořit z Barcelony evropské centrum sítí 5G

SEAT bude prvním výrobcem automobilů na světě, který integruje Shazam, jednu z nejoblíbenějších aplikací na světě, která poskytuje více než 300 milionům uživatelů kouzelné spojení s okolním světem. Luca de Meo, předseda představenstva společnosti SEAT, informoval o tomto kroku na dnešní tiskové konferenci v rámci prvního dne kongresu MWC (Mobile World Congress). K integraci aplikace do vozů SEAT dojde v dubnu prostřednictvím aplikace SEAT DriveApp pro Android Auto.

Partnerství umožní zákazníkům značky SEAT snadno vyhledávat své oblíbené skladby zcela bezpečným způsobem i za jízdy díky bezpečnostním funkcím aplikace SEAT DriveApp. SEAT se tímto krokem posouvá k realizaci svého cíle maximálně zjednodušit a individualizovat řízení svých vozů, aniž by docházelo k rozptylování pozornosti řidiče. „Všichni milovníci hudby budou moci vyhledávat skladby dotykem prstu. Integrace aplikace Shazam představuje další pokrok v realizaci našeho cíle poskytovat našim zákazníkům maximální bezpečnost a uskutečnit vizi silničního provozu bez nehod,“ ujistil de Meo. Během své prezentace dodal, že „účast na MWC nám umožňuje představit naše nejnovější technická průlomová řešení, ale také nám poskytuje příležitost navazovat kontakty s ostatními lídry v tomto oboru, učit se od nich a proměňovat budoucí vize v realitu“.

De Meo se ve svém proslovu u příležitosti prvního dne kongresu věnoval také budoucí mobilitě, která je dalším významným tématem. De Meo v této souvislosti informoval o založení nové společnosti XMOBA, jejímž hlavním účelem bude objevování a testování projektů, zaměřených na podporu řešení, vylepšujících budoucí mobilitu, a také jejich uvádění na trh a investování do nich.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?