Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Co se stane, když vám dojde močovina? Náš dlouhodobý Peugeot 2008 vám to ukáže. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jura (neregistrovaný)
Na pracovním autě (poslední model Avie) odešlo čerpadlo močoviny, samozřejmě to nebyl výrobek tehdy ještě existující firmy Avia a ještě jasnější je že to nešlo rozebrat nic, existovala jakási možnost repase u jediné firmy za cca 40 tisíc, kolik stálo nové čerpadlo tím vás snad ani nebudu děsit. Jo koho napadne že mělo auto odlítáno tak 50000 snad nejni taková garda. Takže asi tak k ekokurvítkům, tím netvrdím že ekologie je špatně, silnice plné starých Avií, Vejtřasek atd. by ani mně nevoněly, vždyť pokud je v koloně před váma stará šádina poznáte to snadno po čuchu. Co špatně je že výrobci nás pomocí ekologie mají v šachu a tak si nasadily ceny naprosto mimo reálnou hodnotu protože ví že nám nezbývá nic jiného než to koupit.