Yarda (neregistrovaný)
Jak Manfild -zatočte kolem štěstí a máte slevu a vedle v obchodě jsou o 10 procent levnější --jak ovce--to naší pohlaváři potřebují Státník KLAUS,HA-VE-L ZSE-MAN a další vlez doprdelky a ostatní ,co se s nimi finančně vezou----ZA NAšE ZA NAŠE soudruzi Budoucnost ZDRAVý SELSKý ROZUM--viz ŠVýCARSKtak je volte BANDU Z PRAHY BEM a spol
Karel (neregistrovaný)
Co o melete za nesmysly? Ze by stačilo na servisni interval? Kdo ma servisni interval u nových aut 20 Tkm. Kdyz u VW ( Euro 6) doleju na bebzince primo u stojanu tak jedu ihned. 13 l stačí tak na 11Tkm. .. Neni na to nic světoborného. Prostě buď si koupim kanystr nebo doleju na benzince bud s adapterem od kamionů nebo je přímo pro auta. Nyni v Česku Globus, MOL, v Německu skoro na lazde benzince PKW Ad blue.
Jura (neregistrovaný)
Na pracovním autě (poslední model Avie) odešlo čerpadlo močoviny, samozřejmě to nebyl výrobek tehdy ještě existující firmy Avia a ještě jasnější je že to nešlo rozebrat nic, existovala jakási možnost repase u jediné firmy za cca 40 tisíc, kolik stálo nové čerpadlo tím vás snad ani nebudu děsit. Jo koho napadne že mělo auto odlítáno tak 50000 snad nejni taková garda. Takže asi tak k ekokurvítkům, tím netvrdím že ekologie je špatně, silnice plné starých Avií, Vejtřasek atd. by ani mně nevoněly, vždyť pokud je v koloně před váma stará šádina poznáte to snadno po čuchu. Co špatně je že výrobci nás pomocí ekologie mají v šachu a tak si nasadily ceny naprosto mimo reálnou hodnotu protože ví že nám nezbývá nic jiného než to koupit.
Milan (neregistrovaný)
Dobrý den. Chci se zeptat kde najdu nádržku na adeblue. Mám peugeot307 2003 2,0 hdi a mocovinu mám pod autem na ridicove straně ale nemohu najít vicko kde to najdu děkuji za rady..