Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Je rychlejší auto, nebo hromadná doprava? Tahle mapa vám to jasně ukáže. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Milan (neregistrovaný)
Vy v Brně pracujete nebo ji tam jen vozíte? Nevýhodu HD vidím ve vašem případě i v tom, že jsou nutná 4 přesedání. Do je opruz. Když jsem zhlédnul rozdíly v oblasti, kde bydlím, tak to ukazuje docela nesmysly. Město které leží na koridoru a zastavují tam přímé vlaky do Prahy má horší čas HD než dvě okolní obce. Obec, kde bydlím má lepší čas HD než, město ze kterého můžu jet přímým vlakem do Prahy. Busem+pěšky to na trvá tak 25 min, abych se na daný vlak dostal. Zajímavý je Brodek u Přerova odkud to trvá HD 174 min, z Přerova 202 min. To není rozdíl zanedbatelný, ale skoro půl hodiny. Bludov (public: 159 min) a Zábřeh (148 min). Z Bludova jede vlak do Zábřehu 10 minut, ale na vlak je to ze středu obce (u Zámku) 2,5 km. Autobusem trvá cesta do Zábřehu na nádraží 24 minut. Takových nedostatků je tam nepočítaně.