Vlákno názorů k článku Řidiči se vyhýbají autobusovým pruhům, i když nemusí. Blokují tak provoz od Ota - proste ty dodatkovy tabulky nikdo necte. preznackovano

Vencl (neregistrovaný)
Dodatkové tabulky nikdo nečte ? Tak ať ty dodatkové tabulky jsou taky pořádně vidět. Jedete v koloně aut nějakou rychlostí a staráte se o to aby to ocejpalo a ještě aby jste nenaboural a už vidím jak tam čtu dodatkovou tabulku na kterou není ani vidět natož to přečíst......fakt síla ! V našem městě takové pruhy ani nemáme. Pokud jedu do Prahy, tak jsem rád, že vůbec vím kudy jet a ještě se starat o miniaturní dodatkové tabulky !!!!!
Fr_von_Dr (neregistrovaný)
Přesně tak; dodatkové tabulky jsou za běžného provozu zcela nečitelné!!! Jedině zastavit, přijít, přečíst, pokračovat. Další úžasnou kapitolou jsou cyklopruhy. Jakoukoli širokou dvoupruhovou silnici zúžíme, přiděláme 2m široký cyklopruh (abysme splnili dotační podmínky!), na svislých značkách necháme 2 původní jen pro auta...viz Slánská v Řepích P-6. Stejně tak Svornosti na Smíchově P-5. Necháme místo cyklistům a co pak třeba houkající hasiči nebo sanitka?!!! Kam máme pak uhnout?!!!
Martin (neregistrovaný)
Tak to jste vystihl přesně, ti co tam jezdí denně si je asi již přečetli a sází na to, že je nikdo nezměnil. Ale z dálky při rychlosti 50 km/h s autem před sebou a druhým za sebou se to nečte dobře. Zde by měli být proměnlivé světelné tabule a nebyl by žádný problém.
Vladimír Zeman (neregistrovaný)
Dodatkové tabule jsou dost velké ale každý čumí do mobilu .