Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči se vyhýbají autobusovým pruhům, i když nemusí. Blokují tak provoz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Yarda (neregistrovaný)
Nevím, jak kdo. Já se s tím setkávám hlavně když vyjíždím z Prahy kolem stanice Depo Hostivař, tak tam začíná. Já koukám dopředu, sleduji ve zpětném zrcátku co je za mnou případně vedle mne, koukám, jestli nezačne na semaforu svítit žlutá a červená, koutkem oka zaregistruji, že pravý pruh je vyhrazený s nějakým povídáním. kdybych si přečetl od kdy do kdy, kouknul na hodinky a přebral si, jestli tam můžu, tak mezitím zkontroluji obsah kufru auta co jede přede mnou a z nějakého důvodu zpomalí. Autor asi nejezdí po Praze nebo je VIP a když někam jede, jal před ním jedou ti co pomáhají a chrání a dělají mu cestu. S tím školením řidičů souhlasím, od té doby co nejsem řidič referent nechodím na školení co pořádá zaměstnavatel a dost mi to chybí. Pamatuji si, že před plyšákemse taková dobrovolná školení pořádala.