Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči se vyhýbají autobusovým pruhům, i když nemusí. Blokují tak provoz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jan (neregistrovaný)
Trochu mi to připomíná situaci, kdy za vlevo odbočujícím vozidlem se naštosují kkti, kteří jedou rovně a místo toho, aby jej zprava objeli, stojí za ním a čekají. A na toho, kdo je správně objede zprava, nadávají, torubí... Ale co chceme v zemi, kde štempl musíme mít na kdejakou blbost, seznámeni máme být s každým návodem atd., ale při tom na silnicích je nemálo kokosů, kteří se i po 20 letech platnosti Zákona (mimochodem majícího už 48. verzi, takže občane, vyznej se...) odvolávají na vyhlášku... Pak se divme kktům, co neznají (nechtějí znát) zip, nechápou zcela blbovzdornou úpravu blikání na kruháči (tedy že se bliká jen při výjezdu a změně pruhu) a předvádějí počiny zcela se vylučující se svéprávností... Nemluvě o kktech, kteří při odbočení v křižovatce doleva "nadjedou" doprava... A tak by se připomínkou okupantů levého/středního pruhu i mimo obec, mlhovkářů a vůbec oslňovačů (asi si myslících, že potkávačky jsou na potkávání provozu leteckého a ne silničního) pokračovat ještě dlouho. A jsme každopádně u problému "přípravy" jak mlaďochů nových, kteří se v rychlokurzech naučí kktiny jako nastavení zrcátka, ale v pruzích atd. mají stejně maglajz, jen se naučili nazpaměť otázky testové. A pak ti dosavadní, kteří (když odmyslíme konstrukt soudcokracie, že neznalost zákona neomlouvá) si znalosti nijak nedoplňují, kteří by potřebovali aspoň co 5 let proškolení, podobně jako v práci BOZP, jeřábník, řidič VZV...