Vlákno názorů k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář) od Michal - Vetsi shit jsem dlouho necetl. Pravidla plati pro...

Michal (neregistrovaný)
Vetsi shit jsem dlouho necetl. Pravidla plati pro vsechny na celem uzemi CR. Proste je porusil a pokutu 10t je opravdu smena. Jestli nemohl vydrzet, mel 15km pockat. Je potreba, abychom byli narodem ignorantu obchazejici platna pravidla?
Mikrol (neregistrovaný)
Když vynechám debat, jestli to je nebo není nebezpečné, tak článek je napsaný zcela tendenčně. Pokud by totiž pokračoval stejnou rychlostí dalších 15 km po této silnici do DE, tak to bude hodně DE policii zajímat, protože na jejich straně dálnice není. Nejbližší dálnice je A93, kde je až na relativně krátký tříproudý úsek před Mnichovem rychlost omezená na 130km/h. Ti, kteří pořád argumentují že v DE je neomezená rychlost, tak ve skutečnosti je to ani ne polovina a to pouze úsecích, kde jsou 3 pruhy pro každý směr. Přičemž podle oficiální statistiky 70% smrtelných nehod se stane na úsecích s neomezenou rychlostí
Martin Kunčický (neregistrovaný)
Přesně tak.Článek napsal trouba,který nemůže přijít Policii na jméno,ale jen do té doby než mu někdo něco ukrade a nebo se stane účastníkem jinéhom trestného činu.Pak volá a volá a domáhá se zásahu Policie.Z takových anarchistů je mi na blití.
Roman Hronec (neregistrovaný)
Souhlas.Novinář co to psal je ťězce nemocen.I v Německu na dálnicích mají povolené limity kde o 50km může jet neomezeně ale v určité dálnici musí jet podle pravidel.Nechápu retarda novináře.Jde vidět jak vše umí zdůvodnit ku prospěchu svého.