Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Ivan (neregistrovaný)
A proč tedy drtivá většina mých kolegů z Düsseldorfu (doufám že to je dost na západ) považuje 160kmh už za relativně rychlou jízdu a normálně jezdí tak jako většina dopravního proudu těch 120 - 150 kmh? Kolem 200kmh tam jezdí málokdo, nehledě na to že obvykle je to vzhledem k provozu nemožné anebo dost nebezpečné. Vidět supersport jak jede 120kmh v pravém pruhu taky není nic vyjimečného. No a apropo 200kmh je pro velkou část aut i v západní části rychlost maximální nebo vyšší než dokáží vyvinout za ideálních podmínek. Jen mimochodem dle rozodnutí německého nejvyššího soudu řidič jedoucí na dálnici více než 130kmh má vždy část viny na případné nehodě.