Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Laďa (neregistrovaný)
No takto, nedávno mě orgáni pokutovali. Ve stovce. na cca 300 m snížené na 80 pro mě zcela nepochopitelných důvodů, jsem jel 103. Tihle speciálové (speciálně velcí kokoti) zastavili, nic je nezajímalo, žádná dechová zkouška, nic, jen rychle 500Kč, aby mohli jít vydělávat dál. Takhle si heslo pomáhat a chránit nepředstavuji. Každopádně, jeli za mnou cca 500 m stejnou rychlostí, bez označení, za kteoru mě pokutovali...a jestli mě nějaký debil bude řáíkat, že na to mají právo a že jsou speciální útvar, tak by mě zajímalo co je speciálního na tom chytat lidi, co jedou o 20 km/h víc. Jak jsem říkal jsou to kokoti a být policajtem už dávno není něco čím by se člověk mohl chlubit...