Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Petr (neregistrovaný)
Skvěle napsaný článek. Líp bych to nevyjádřil. Jinak je krásně vidět, jak rozdělená naše společnost je. Sotva někdo vyjádří svůj názor, který se nemusí shodovat s názorem někoho druhého (ať už většinovým či ojedinělým), následuje odsouzení, posměch, urážky, vulgarity. Tím se postupně posouváme do stavu, kdy je lepší nemít buď názor vůbec žádný (však on to za mě někdo rozhodne, což může nahrávat elitám s ne úplně čistými úmysly), nebo se ke svému názoru nehlásit. Ani jedno není dobré. Naučme se toleranci a úctě ke druhému, ať už má názor jakýkoli. A když už má odlišný od toho našeho a máme potřebu to komentovat (i když / přestože se nás na náš komentář nikdo neptal), dá se to vyjádřit slušně a s respektem. Jinak se z nás stává stádo hulvátů...