Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Stanislav (neregistrovaný)
Já teda osobně patřím mezi ty hovada, které jsou schopny jet nad 130. A s klidem vám odpovím, že v takové rychlosti s tím počítám, že se tam někdo připlete a neuhne mi hned a taky si to případně dobrzdím. A pokud řidič přede mnou není úplný idiot a ví k čemu má zpětná zrcátka dokáže se zařídit a není problém. Nevídím problém v rychlosti, ale vidím problém v takových individuech, které jsou schopné jet 100 v levém pruhu, nedej bože tam jet 100 a před ním žádné auto v pravém pruhu žádné auto a když mě spatří ve zpětném zrcátku a když ho probliknu nebo hodím blinkr ať uhne tak je schopný mě vybrzdit. V takových idiotech vidím největší problém co se týká bezpečnosti.