Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Honza (neregistrovaný)
Předpokládám, že řidič v noci po dálnici jede na tlumená světla, aby neoslňnoval ostatní řidiče, kterých jsem na videu viděl dost. Skutečně je na světě někdo, kdo si myslí, že dohledová vzdálenost 60 m je bezpečná pro zastavení z rychlosti 200 km/hod? Dotyčného prosím, aby se při svých naivních závodnických pokusech raději rozmázl o mostní pilíř, který si s jeho genialitou poradí, a nebral s sebou na věčnost normálního účastníka provozu. Samozřejmě pomíjím skutečnost, že hrubě porušuje předpisy, což je špatně. Nejsem zrovna loudal a taky jsem se ve dne na suché a prázdné Německé dálnici 200 km rychlostí svezl. Tam mj. všicni počítají s možností takto rychle jedoucích vozidel. U nás v souladu s předpisy ne - pokud nejedou pod majáky.