Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Milan (neregistrovaný)
Dobrý den, Německu jsem žil 3 roky a najezdil tam hodně přes 100.000 km. Běžně jsem jezdil 200 km/h (jako mnozí další) a vzpomínám si za celou dobu možná na jednu nehodu. Nejsem expert, ale myslím, že ani ty časté nehody na D1 nezpůsobují ta zmíněná "hovada". Jako autorovi i mě vadí více ti, kdo dělají z tříproudé D1 dvouproudou ... Kdysi dávno (asi 1995) jsem v Německu předjížděl (kolem 200 km/h). V levém pruhu za mnou mne problikalo "hovado" v černém Porsche. Od té doby prostě používám zpětné zrcátko - to jako odpověď Hynkovi. Závěr: Zajímala by mě analýza příčin nehod na dálnicích (a tomu odpovídající priority policie). Nevěřím, že je na prvním místě překročení rychlosti 130 km/h.