Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Petr zatím řidič (neregistrovaný)
tak když už se tedy bavíme o dodržování předpisů tak si prosím všichni dohledejte vyhlášku ministerstva dopravy ze dne 19.12 2014 v příloze E bodu 6 na strr 49 se dočtete toto: Zvláštní vystražná a světelná zařízení jsou umístěna na vozidle tak, aby vždy nejméně jedno bylo přímo viditelné z kteréhokoliv místa na vodorovné rovině 1m nad vozovkou, vzdáleného 20m od tohoto světelného zdroje. Posuďte sami zda skryté výstražné světlo je viditelné 360° kolem dokola. Bod 5 upřesnuje umístění toho světla co nemají na střeše a měli by mít. A bod 7 upřesňuje použití doplňkových světel( to jsou ty co mají nový policejní škodovky skrytý)mimochodem boční světla v okýnkách za řidičem a spolujezdcem směřující do stran jsou taky v rozporu s touto vyhláskou. Mají být v přední části tedy u řidiče a spolujezdce a ne v zadu. Tak kdo tady má vozidlo nezpůsobilé k provozu na veřejných komunikacích? Takže až mně budou stavět tak je to bude bolet víc než mně. Budou stranou žalovanou a budu žádat kontrolu policejních vozidel na STK a odebrání technického osvědčení v případě že nebudou splňovat legislativní požadavky.