Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Simon (neregistrovaný)
V Německu je skoro všude 130 ??? Hmm, zvláštní. Jezdil jsem pracovně do Mnichova a moc dobře vím že to není pravda. Omezení jsou, ale jen někde nevážení pánové co tu píšete bláboly a v Německu jste byly možná tak prstem po mapě... A pravdou je tedy že je dost lidí co jezdí kolem těch 130... Ale taky je dost těch co využívají té možnosti jet si svou rychlostí, a pak jsou tu ti blbečkové co jedou 130 v levém pruhu a když je člověk vytroubí tak čumí jak telata. Jet 200km/h není nikterak nebezpečné, nebezpeční jsou právě troubové co jedou 120 a najednou vjedou do levého pruhu a kochají se... Já při dlouhých cestách při pomalé jízdě usínám ( žádný adrenalin ), při 150 a více jsem ostražitý a cestu perfektně vnímám. (V Německu.... pro chytráky) Asi tak... Ale samozřejmě v ČR musíme dodržovat pravidla, takže to nepřeháním. No ale přesně 130 po dálnici dneska jezdí snad jen …..... jak je jen nazvat... :) Takže zdravím řidiče co jezdí svižně a bezpečně a vy troubové co jezdíte max. 120 zůstávejte v pravém pruhu a ani nevykukujte ať se vám něco nestane nebo ať něco nezpůsobíte. Čus...