Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Ladislav (neregistrovaný)
Božínku --rychlost nezabíjí .....prej pravidla platí pro všechny --,aby se každý nepokakal z těch pravidel , zákonů . Furt něco nakazovat , přikazovat , zakazovat ...Co něco nechat na řidiči ? Ten jediný se musí včas rozhodovat , přizpůsobit se v dané situaci . To , že kvůli pár blbům co neumí řídit v rychlosti dáme plošnou maximální rychlost a pak vybírám výpalné od každého , který tuto rychlost překročí , tím jak je dávno prokázáno ničemu a nikomu nepomáhá a dokonce ani nechrání . Už neumíte sami myslet a rozhodovat se ! Musíme svítit i ve městech za jasného počasí ?? Kuva jako proč ? Jo protože pravidla platí pro všechny ... Musíte jezdit i ve městech při popojíždění připoutaní ? To se už nemůžu ani rozhodnout co je pro mne pohodlnější či lepší ? Nee máme pravidla , sankce , represe ... Za chvíli budou pravidla , kdy a s kým souložit a co mám žrát . ---- a když čtu tady ty příspěvky dobře nám tak , jsme tupé stádo . Naprosto vygumované hlavy bez vlastního názoru řídící se pouze pravidly... Dřív jsem měl škodu 100 , jednookruhové brzdy a jezdilo se v obci rychleji než nyní v těch moderních autech ... Po 22 hodině dokonce 80 km/h . Tomu říkám pokrok ...K smíchu . Prej pomáhat a chránit --- koho ? Před kým ?