Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Řidiči jeli po D6, když kolem nich prosvištěl Superb rychlostí 225 km/h (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
H (neregistrovaný)
Pane redaktore - v ČR je na dálnici povoleno 130, mimo obec 90, v obci 50 a TEČKA! Kam sakra všichni spěchají? Co je mi po tom, že se chcete projet? Jestli se chceš rozsekat, zaplať si okruh a klidně si to auto otoč na střechu. Ale v provozu dodržuj předpisy!!! Jestli máte něco proti rychlé jízdě policie - jak dotyčného mají chytit? Už i "redaktoři" říkají, ať kašleme na předpisy, jezděme jak chceme.. Víte co? Vy, co máte potřebu pořád si něco dokazovat rychlou jízdou, jste pěkní sobci. Pokaždé to někdo odnese s vámi, ale vám je jedno, že s sebou vezmete matku s dětmi, kteří ten den vyrazili na výlet, nebo otce, který jede ze šichty domů za rodinou, hlavně, že na to šlápnete. Každý, kdo jezdí takto, ať už takto rychle, telefonuje nebo posílá zprávy za volantem, řídí pod vlivem, by měli zavřít, napařit mu pokutu od 100 000 výše, zabavit řidičák a doživotní zákaz řízení. Pokud jste cizinec - zákaz vstupu do ČR. Je mi jedno, jestli máte Felicii nebo Ferrari, pravidla musí platit pro všechny - hotovo.