Petr (neregistrovaný)
Tady v ČR nemožné. Příklad z mého okoli,mladej fracek v BMW jel v dešti a tmě na silnici kde je 90 km/h nějakých 160 km/h. Zabil 2 spolujezdce v autě,sám skoro bez zranění.Tatínek uplatil soudce a pouze podmínka.
jenicek (neregistrovaný)
Tak ja nevim, neni tam chyba v mene, nebo v castce? I8 stoji na krame kolem, trojky, ne? Policie odhaduje, že vůz byl vybaven neschválenými prvky výbavy v hodnotě zhruba 440 tisíc Kč, což znamená, že se jedná o auto za více než 9,5 milionu korun. Kromě auta přišel nejmenovaný pirát silnic také o řidičský průkaz na blíže nespecifikovanou dobu.
(neregistrovaný)
Tak to musel být magor na entou už kvůli tomu, že si pořídí BMW i8 jako sporťák a ještě k tomu na takové drahé úpravy. Přitom je to greténské auto bez charakteru. Viděl jsem to v Mostě a neštěkl po tom ani pes, zatímco na Ferrari se šel každý podívat. A pak ještě dělá kraviny a nechá si ho zabavit.
kokot_pojebany (neregistrovaný)
blbci se umlati sami... dat video na FCB apod., tak to chce echt IQ... asi jako zmrazena zmrzlina. Tupcovi to preju, papiry na 2-3 roky pryc, mazej na autobus.