Vlákno názorů k článku Tatra 613 vozila jen papaláše a doplatila na minimum inovací od hasel - hnus, opět kavárnicky napsaný článek a jen démonizace...

jiri matuš (neregistrovaný)
Soudruhu, dokud byly zadrátované hranice, lidé nikam nesměli a si mohli kupovat auta jen z té socialistické bídy, tak tyhle zastaralé fabriky mohly nějak přežívat. Ale to nemohlo trvat věčně. Kdybyste si vy všichni soudruzi, kteří tady pláčete, koupili každý tuhle tatru, mohla ještě dnes existovat.
LOL (neregistrovaný)
Když budeš poctivě pracovat, vyděláš si a můžeš si koupit co uznáš za vhodné, zejména dnes, v době ekonomického blahobytu a 3% nezaměstnanosti (kdy zaměstnavatelé berou prakticky kohokoli), nadávají už jen absolutní netáhla a neschopáci.
LOL (neregistrovaný)
No jo, asi prověřený soustruh. :-) Tatra se pohřbila sama, tím, že prodávala nekvalitní a zastaralá auta. V T700 (což byla asi jediná v té době aspoň trochu šmrncovní Tatra) jsem měl možnost jet a na tehdejší konkurenci se prostě nechytala. Budíky a výdechy z Filcky a středový panel á-la tác od piva obšití kůži prostě nezachrání. Samozřejmě T603 je jiná píseň, ale ta byla už v roce 1989 napůl veterán.
tktk (neregistrovaný)
Aby ti nepraskla zilka hnupe. Kdyz ti nevoni tatra, tak na ni kasli a porovnej lidovy vuz. Vem 120tku (cenove v prepoctu na pocet vyplat uboheho vykoristovaneho zapadniho delnika na urovni pasata nebo audi 90) a postav vedle uplne obycenyho golfa pro ty ubohy vykoristovany delniky o kterejch tu meles troubo a pak neco vykladej o kvalitach bolsevicky hruzovlady. Jo, jasne, netahla jako ty se meli jakstas dobre, vsichni meli stejne, sice hodno, ale stejny. Lemram jako ty stacilo zajit na urad a zamavat cervenou knizkou aby dostali byt, auto mimo poradnik, atd. Ja to pamatuju a je mi z takovej jako ty na bliti.