Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Retro: Oltcit Club byl levnější než Favorit. Podle toho i jezdil. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Vladislav (neregistrovaný)
Čtu všechny Vaše komentáře a můj je taky pozitivní.Na tu dobu roku 1989, kdy si člověk mohl koupit Dacii,Š 120,Wartburg,Trabant,Moskvič ,Olcit vyčníval .Jiný design,pružný motor,brzdy na poloosách,celkem anatomické sedadla,velký kufr a dle mého názoru pohodlí.Je pravdou,že jsem udělal několik vylepšení a to v první řadě jsem vylil kapsy kareserie hlavně na zadních blatnících resistinem a za šest let provozu jsem neměl jediné rezavé místo, teploměr na teplotu oleje,řadící páka,silenbloky do předních ramen,maznice do zadní nápravy a věřte nebo ne litá kola se třemi otvory.Při závodní jízdě s Favoritem to bylo nerozhodně.Olcit se nakláněl,ale držel stopu a měl všechny kola pořád na zemi.Favorit při stejné rychlosti jel po třech kolech.Dnes jsou jiná auta,ale v těchto letech 1989,ten kdo to pamatuje,z normálně dostupných aut nebyl výběr.Kupoval jsem ho za 69900,- Kč