Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Retro: Škoda 720 mohla být „BMW východu“. I tu pohřbili komunisté. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jiří Navrátil (neregistrovaný)
Hňupe línej prašivej. Jestli jsi se měl za bolševika lépe než dnes, tak jsi musel být práskač, udavač, a patolízal největšího kalibru. Jestli se dnes nemáš o 100% lépe než v té zvrácené době, tak to musíš být hodně velký neumětel a líná veš. Nesnáším takové primitivy, jako jsi ty. Nejspíše jsi člověk úplně o ničem a naprosto zbytečnej, když se neumíš postarat ani sám o sebe, že musíš v dnešní době vyzdvihovat prohnilej komunismus. Odlož lahvoně, jdi do koupelny k zrcadlu, podívej se sám sobě do očí, a řekni si, co děláš pro to, aby jsi se měl líp. A jestli budeš takovej frajer, že sám sobě přiznáš, že pro to neděláš vůbec nic, tak si začni tu tvojí bídu vyčítat jenom sám sobě.