Vlákno názorů k článku Retro na neděli: Kolik stála auta v Československu před čtyřiceti lety? od já - už jsem jednou na tohoto redaktora reagoval veřejně,...

(neregistrovaný)
už jsem jednou na tohoto redaktora reagoval veřejně, za lži, nechutné lži a bláboly idiota. je vidět, že pokračuje dále. tehdy jsem si v roce 80 vydělal 3300 čistého, tedy kolik platů mne stál Trbanat, mě to přijde na 12, dnes si vydělám 18 čistého, na kolik mne platů vyjde auto za 450 tisíc? to je 25 platů a nehledě na to, že na bydlení jsem dal do 300 za jídlo 500 měsíčně a dneska dám 10 tisíc na bydlení 4 tisíce na jídlo a kolik zbyde na uto tehdy a dnes.??? Stačí počítat a říkat lidem pravdu. Takové lži je fakt nechutné číst, k čemu je to dobré takto obelhávat a oblbovat lidi člověkem, který ani neví, jak se psal název republiky ve které nežil. Je mi na zvracení.
Pierre (neregistrovaný)
Přesně tak...Je to jen nechutná propaganda která je ještě obludnější než ta komunistická...Já tvrdím pouze jedno..Komunisti dali většině lidí slušné místo k žití..Což dnes tento režim většině lidí vzal!!!