Vlákno názorů k článku Retro na neděli: Kolik stála auta v Československu před čtyřiceti lety? od Mamslusnoupraciiataknemusimbytkomous - Pantonik ..... ve Škodovce tě vezmou i jako...

Richardus (neregistrovaný)
Nevyučení lemplové sedí ve vedoucích funkcích. A jak tu napsalo mnoho lidí, já znám zase dost těch, kteří se třeba starají o handicapované osoby a dostanou za to krásných 15.000 Kč. Ale to nemá smysl zabedněncům vysvětlovat. I ten, kdo má slušnou práci a nemusí být komouš, o tu slušnou práci klidně může přijít - a bez důvodu. Kdyby pan Žák nedělal z toho článku agitku, ale ohlédnutí za vozy, mělo by to smysl, takhle to je zase další z mnoha těch, které jsou účelové a bohužel krajně nepřesné (samozřejmě nikoli v otázce cen, protože ceníky existují a ty už se naštěstí přemalovat nedají).
Darth_Plagueis (neregistrovaný)
Kdo sedí ve vedoucí pozici, a nemá ani učnák? Lempl je definován tak, že nemá ani maturitu. Toi znamená, že pokud máte pralsovanskej západotatarskej učnák, pak jste lempl. A na ošetřovatelku mít učnák nemusíte, na pečovatelku také ne, Stačí základka, a 150 hodinový rekvalifikační kurs. A 15000 čistého za to, je docela slušné, jinde ve světě by se na 66 procent tamější průměrné mzdy nedostali.