Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Retro: Dacia Duster není nic nového. Rumunský offroad stejného jména jezdil už v 80. letech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
návštěvník (neregistrovaný)
Měl jsem 4 kousky - 2x benzíňáka 1.4, 2x nafťáka 1.9 (renault, už s 5ti kvaltem) a byť rozum důrazně říká NE, srdce by rádo opět Aro - ano, člověk je nepoučitelný vlastními chybami, ale když ono to Aro je tak zábavné - není problém kdekoliv zapadnout (posadit se na břicho) díky nízké světlé výšce a pak to vyprošťování - už jen ten adrenalin někoho s traktorem vůbec sehnat:-)) Oproti Nivě bylo uvnitř skvěle krabicovitě prostorné a pohodlné a jediný, co mi chybělo během těch asi 100.tis.km s nimi najetými, byla větší dynamika. Benzíňík s těžce zpřevodovaným 4-kvaltem byla tragédie, s 1.9d už to bylo o poznání lepší, ale stejně na 1400kg pohotovostní hmotnosti diesela bylo 47kW málo, akorát tam na popojížděčky. Kdyby to Aro Carpat s 1.9dTi 59kW r.v.2005 z Francie na leboncoin.fr nestálo 4500,-€ (teda loni stálo ještě 6.tis.), měl bych ho už doma:-)