Ota (neregistrovaný)
Máme Aro 10 již cca 10 let a je to dříč, používám ho spíše jako traktor se kterým se může na silnici. Vyjede skoro vše, má redukci 1/3 a tak s ním tahám i têžké valníky. Zkrátka je to nezmar který zvládá při minimální údržbě těžkou práci již přes 30 let. Nevím který z dnešních strojů by to dal s tak minimálními investicemi jako ARO 1O.
Bašek jan (neregistrovaný)
Vážený pane,jestli jste byl v letech 87_88 tak nevím kde Váš otec sehnal olej BROLIO a to ještě ke všemu v Mongolsku.To by nebylo tak hrozné ale kde by tam bez pomoci násroju udělelal cokoli na brzdové soustavě,Rumuni nebyli automobilová velnoc,ale většina aut byla kompletována součástkami ze Západních aut.Vaše vyprávění vypadá jako hodně špatná pohádka.
návštěvník (neregistrovaný)
Měl jsem 4 kousky - 2x benzíňáka 1.4, 2x nafťáka 1.9 (renault, už s 5ti kvaltem) a byť rozum důrazně říká NE, srdce by rádo opět Aro - ano, člověk je nepoučitelný vlastními chybami, ale když ono to Aro je tak zábavné - není problém kdekoliv zapadnout (posadit se na břicho) díky nízké světlé výšce a pak to vyprošťování - už jen ten adrenalin někoho s traktorem vůbec sehnat:-)) Oproti Nivě bylo uvnitř skvěle krabicovitě prostorné a pohodlné a jediný, co mi chybělo během těch asi 100.tis.km s nimi najetými, byla větší dynamika. Benzíňík s těžce zpřevodovaným 4-kvaltem byla tragédie, s 1.9d už to bylo o poznání lepší, ale stejně na 1400kg pohotovostní hmotnosti diesela bylo 47kW málo, akorát tam na popojížděčky. Kdyby to Aro Carpat s 1.9dTi 59kW r.v.2005 z Francie na leboncoin.fr nestálo 4500,-€ (teda loni stálo ještě 6.tis.), měl bych ho už doma:-)
Vladimír Fridrich (neregistrovaný)
S rumunským ARO jsem jezdil v letech 1972-73 jako zaměstnanec energetiky. Vyjelo to naprosto všude (bylo to 4x4) a ne jako dnešní jakoby offroudy za 5 mega (bentley). Ano, bralo si to 20l/100km, ale koho to tehdy zajímalo (2,10 Kčs/l). Dnes mám Dustra v benzínu a je to super !!
Radek F (neregistrovaný)
Vladimír Fridrich ....no vzhledem k tehdejsim mzdam odpovida 2,1 zhruba tem dnesnim 31 korunam tak se divim ze to nikoho tehda nezajimalo ...