Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Je možné opravit poškozené slitinové ráfky? Za pomoci speciálních nástrojů ano. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Karel (neregistrovaný)
Mohu Tě uklidnit , v Alcaru nepracují, ale s pneumatikami dělám skoro 40 let a za ty roky jsem viděl havarovaná auta ,kterým se rozletěl opravovaný disk a taky vím ,že opravené disky v místě opravy rády praskají znovu. A to opravené je na vnitřní straně od nápravy obyčejně vidět, takže technik na STK si toho všimne a pokud jde o pojišťovnu , tak pokud je podezření , že příčinou havárie jsou kola, jsou pláště a ráfky podrobeny důkladné prohlídce , takže jsou pláště demontovány z ráfků. To bys měl vědět , když chceš o něčem diskutovat. Řekl bych, že jsi jeden z těch opravářů alu disků , který tvrdí, že je vše OK ,ale záruku nikdy nedá ,co kdyby někdo naboural BMW a jeho právník by si přišel pro 2 mega. Nepřeji nikomu nic špatného, ale nemám rád ,když někdo dělá z lidí b...e pro svůj vlastní prospěch. A pokud vím, tak hliníková slitina (v tomto případě hliník a křemík) zahříváním mění vlastnosti a to je u alu disků nežádoucí!! Přeji Ti hodně štěstí.