Renault Trucks T 2019: pohodlnější a úspornější

přidejte názor
Autor: Redakce

Modely Renault Trucks T a T High verze 2019 jsou nově vybaveny motory DTI 11 a DTI 13 vyhovujícími emisní normě Euro 6 Step D, která vstoupí v platnost 1. září 2019.  V kombinaci s novou generací systému následného zpracování výfukových plynů přispívají k delší životnosti.  Novinkou je také přidání snímače kvality AdBlue kapaliny a odstranění sedmého vstřikovače.

Prediktivní regulátor rychlosti jízdy Optivision nové generace využívá mapové topografie pro optimální výběr rychlostních stupňů, má nyní data uložena přímo ve vozidle.  Toto vylepšuje komfort řízení vozidla, neboť nedochází ke ztrátě spojení ani v místech kde není signál GPS, jako například v tunelech. Navíc jsou informace přesnější, což umožňuje řidičům lépe plánovat trasy. Adaptivní tempomat Eco Cruise Control obsahuje nová nastavení přispívající k ještě větší úspoře paliva.

Kombinace těchto inovací a vylepšených zařízení umožňuje dosáhnout až o 3% nižší spotřebu pohonných hmot v porovnání s předchozí generací vozidel řady T.Renault Trucks T a T High 2019

V interiéru je přístrojová deska s novou karbonovou povrchovou úpravou, která je použita také na vnitřní straně dveří. Dále jsou zde nová kožená sedadla a nové šedé čalounění. Nově je možné na přání zákazníka upravit exteriér vozidla a zvolit barvu masky chladiče nebo zpětných zrcátek. Na výběr jsou dvě varianty: zářivě černá a jasně oranžová. Identifikační štítek obsahuje zjednodušený a viditelnější název vozidla společně s označením jeho výkonu a motorizace.

Renault Trucks T a T High verze 2019 už je možné objednávat.Renault Truck T Optifuel jede

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?