Renault Trucks představuje exkluzivní Master Red Edition

1 nový názor
Autor: Redakce

Renault Trucks uvádí na trh nový model Master se změněnou přední maskou, inovovaným interiérem, kompletně přepracovanou přístrojovou deskou a volantem a novými motory. Nabízí i nové pomocné systémy řízení: nouzové brzdění, asistent bočního nárazového větru, permanentní snímání prostoru za vozidlem, varování v mrtvém úhlu a parkovací asistent vpředu a vzadu. K dispozici je šest turbodieselů Bi-Turbo s výkony od 96 do 132 kW (130 do 180 k) a variantu s elektrickým pohonem s trakčním elektromotorem o výkonu 57 kW.

Při této příležitosti představuje exkluzivní edici Master Red Edition s bohatou výbavou pro všechny varianty modelové řady Master. Master Red Edition je k dispozici ve variantě furgon, podvozek s kabinou nebo plošina k dostavbě a je vybaven novým motorem Euro 6 d-temp o výkonu 110 kW (150 k)/385 Nm.

renault-trucks-new-master-2019-4Součástí standardního vybavení Master Red Edition je robustní chromovaná přední maska, která dokonale ladí s novými LED světlomety.

Interiér nabízí nové čalounění, chromovanou úpravu větracích otvorů a ovladačů klimatizace a černou chromovanou řadicí páku, které podtrhují harmonii čistých a moderních linií. Master Red Edition je standardně vybaven vysouvací podložkou pro další pracovní nebo relaxační prostor, odkládací schránkou pro ještě více úložného prostoru a bezdrátovou nabíječkou pro chytré telefony.

V nabídce jsou volitelné výbavy zahrnující nouzové brzdění AEBS, snímání prostoru za vozidlem, parkovací asistent, varování o přítomnosti vozidla v mrtvém úhlu, přídavné zamykání bočních a zadních dveří zlepšuje zabezpečení nákladového prostoru a multimediální systém MediaNav4 7’’ s dotykovou obrazovkou.renault-trucks-new-master-2019-7

Miroslav Spálenka (neregistrovaný)
Dobrý den! Už jsem to sem psal. Ale zeptám se rád i tady. Chtěl bych se znovu optat na jeden model. Líbí se mi tenhle Renault Master: https://www.vanscentre.com/uzitkove-vozy/furgon-van/renault-master-25-dci-81-kw-l1h1-klima/?step=0 Hodí se mi rada od lidí, co se vyznají. Díky Mirek
  • Našli jste v článku chybu?