Range Rover Velar v tajnosti nevydržel. Zde jsou první fotky

01.03.2017
přidejte názor
Autor: Redakce
  • První snímky nového Range Roveru unikly na internet

  • Kompletní balíček informací bude zveřejněn dnes večer

  • Velar vyplní mezeru mezi Evoquem a velkým Range Roverem

Nový „prostřední“ Range Rover jménem Velar by se měl oficiálně představit dnes večer. Ale jak už to tak bývá, fotografie v tajnosti nevydržely. První várku fotek nového Range Roveru přinesly stránky diariomotor.com. Mnoho informací se ale ven ještě nedostalo, takže na techniku si musíme počkat do večera.

Podle všeho využije Range Rover Velar stejnou platformu jako SUV Jaguar F-Pace. Pod kapotou očekáváme dieselový čtyřválec řady Ingenium a také nové šestiválce. Jaguar a Land Rover mají brzy dostat právě nové řadové šestiválcové jednotky na benzin i naftu, tak uvidíme, jestli zažijí premiéru právě pod kapotou nového SUV.

Doporučujeme: Pět luxusních bazarových SUV, která lákají cenou, ale jsou černou dírou na peníze

Range Rover Velar má především vyplnit mezeru mezi kompaktním Range Roverem Evoque a plnohodnotným velkým Range Roverem, který je přeci jen cenově o veliký kus dál. Soupeřem nového modelu budou premiová německá SUV včetně Porsche Macan a také třeba Maserati Levante.

Jméno Velar se u automobilky Land Rover poprvé objevilo v šedesátých letech minulého století, kdy tak byly interně označovány prototypy prvních Range Roverů. Premiéru si nové SUV Range Rover Velar odbude na autosalonu v Ženevě.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?