Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rakousko zavře některé silnice pro hlučné motorky. Zákaz platí i pro řadu sériových strojů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Pavel (neregistrovaný)
Dobrý den, vlastním Kawasaki Z900/2017 Typ ZR900B Varianta B1 Verze X. Je to tichý stroj a najel jsem na něm 22tis km. Uvedená hodnota v TP a na štítku na zadní vidlici obsahuje oficiální informaci o naměřených hodnotách zvuku: stojícího 91dB(A)/4750 ot.min a za jízdy 39,0 km/h 78.6dB(A). U modelu Kawasaki Z900, mimochodem je těch modelů více s různě upraveným motorem pro kategorii A, A2. Můj předchozí stroj byla Ducati Monster 1200 Model 2016, ten byl opravdu mnohem hlučnější a ten v té tabulce není, najel jsem na něm 13tis km a poté ho nahradil tichou Kawasaki. Výše uvedená tabulka v článku nemá jmenovaný zdroj, ani způsob jakým se došlo k těmto naměřeným hodnotám v jakých otáčkách atp. Do Rakouska jezdím velmi rád každý rok a rozhodně má Kawasaki nikoho neruší.