Prolezli jsme novou Dacii Duster a natočili o ní menší video. Vypadá hodně slibně, některé detaily ale zamrzí

přidejte názor
Autor: Lukáš Dittrich

Na test jsme si nedávno vyzvedli novou Dacii Duster. Než se dostane na klasický psaný redakční test, máme pro vás jedno menší video. Protože nám je naprosto jasné, že Duster všechny zajímá. Tak jaké jsou naše první dojmy? 

Dacia Duster je mimořádně populární a úspěšné auto, které do dnešní doby urazilo velmi dlouhou cestu. Z původně pomalu užitkového skoro až off-roadu, který vůbec neměl do Evropy přijít, se postupně stalo auto evropských chalupářů a v nejnovější generaci pak už regulérní moderní SUV vybavené moderní technikou a spoustou asistenčních systémů. Jak se nám tahle novinka líbí? 

To si povíme v klasickém redakčním testu, který už sepisujeme a který vyjde v dohledné době coby takové to tradiční psaní. Ale když už jsme auto měli v ruce a museli ho nafotit, hned po vyzvednutí jsme vzali mobil a nový Duster prolezli. Některé detaily totiž na videu vyniknou lépe než na fotkách. 

Dlouhodobý test Dacie Duster 1.5 dCi 4x4: Téměř silniční SUV
Přečtěte si také:

Dlouhodobý test Dacie Duster 1.5 dCi 4x4: Téměř silniční SUV

Hned na první dobrou Duster zaujme robustním designem, který působí skoro až futuristicky. Pěkné jsou také integrované příčníky a vzhled interiéru. Plasty uvnitř ale naopak vypadají lacině, stropnice zrovna tak, multimediální systém není z nejrychlejších a takhle na první dojem má člověk trochu pocit, že z auta není moc dobře vidět. Ale o tom už více na videu: 

Video: První videodojmy – Dacia Duster

Zdroj: Youtube.com
  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?